top of page

Alles over albums

Standaard in het pakket

Bij een bruiloft- of afscheidspakket zit standaard een luxe 30x30 lay flat album met 15 spreads/30 bladzijdes.


Tijdens de kennismaking zal ik mijn voorbeeldalbums meenemen en kunnen jullie vast het formaat, kwaliteit en de stof bekijken.


Alle beschikbare formaten trouwalbums bij Robin Thoma Fotografie

​Lay Flat

Of je nou voor de leren kaft of de stoffen kaft gaat, het album is altijd een lay flat.

Het mooie aan een lay flat album is dat de naad tussen de bladzijdes vrijwel onzichtbaar wordt. Het is dus ook de bedoeling dat je dit album plat op de tafel bekijkt en ook zo bewaard.


Hierdoor kan je in plaats van met losse pagina's te werken, ervoor kiezen om in spreads te denken. Een spread bestaat uit 2 bladzijdes naast elkaar. Omdat de foto's ook over het midden kunnen lopen vertel je in 1 oogopslag veel meer verhaal, dan wanneer je naar 2 losse bladzijdes moet kijken.Trouw album robin thoma fotografie

Eerste concept

Het ontwerpen van je album kan ontzettend overweldigend zijn. Waar moet je beginnen?

Alle foto's zijn mooi hoe kan ik nou kiezen?

Om deze stress van jullie weg te nemen maak ik altijd het eerste concept, zodat het grove werk al is gedaan. Ik zorg dat er een verhaallijn in zit en dat je er makkelijk doorheen kan kijken.

Daarna zijn jullie aan de beurt.


trouwfotografie album de vreemde vogel vlaardingen robin thoma

Concept aanpassen

Via een speciaal programma kunnen jullie al jullie wensen doorgeven. Mijn favoriete foto's hoeven natuurlijk niet persé ook jullie favoriete foto's te zijn. Zo kan ik de foto van Tante Truus de mooiste foto ooit vinden, maar vinden jullie het veel belangrijker dat Ome Henk een grote plek krijgt in het album.


Via het online programma kunnen jullie de foto die gemist wordt naar het album slepen.

Of kunnen er notities gemaakt worden voor foto's die niet terug hoeven te komen in het volgende concept. Misschien wil je die ene mooie foto wel in zijn eentje verspreid over 2 bladzijdes of mag er nog wel een hele pagina bij, omdat het feest zo ontzettend leuk was.


trouw album stoffen kaft

Extra opties

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Van mini albums tot xxl formaten. Ook zou je kunnen denken aan een ouderalbum voor jullie ouders.


Standaard zit het formaat van 30x30 in het pakket, maar het kan zijn dat je hem tóch liever een slag groter wilt hebben. Alle opties zijn na de bruiloft nog bij te bestellen, zo hoef je voor de bruiloft je geen zorgen te maken over het album, want hiervoor heb je na de bruiloft nog alle tijd.


De keuze tussen een fotokaft of een kaft van stof zitten ook standaard in het pakket. De kleuren van de leren kaft kun je in het wit tot knaloranje bestellen. De stoffen kaft is er in aardetonen beschikbaar.


Wil je liever upgraden naar een totaal andere kleur of droom je altijd al van een album met een gouden glitterkaft, de mogelijkheden zijn oneindig! Laat het me gerust weten en dan kijken we samen naar de beste match.


trouw album leren kaft met foto robin thoma fotografie

Digitaal

De mooiste manier om de foto's te bekijken is natuurlijk fysiek in het album, maar helaas gaan alle foto's daar nooit in passen en vertellen we de hoogtepunten van jullie dag via deze weg.


Dat betekent niet dat de andere foto's niet net zo veel liefde verdienen. Alle door mij geselecteerde en bewerkte foto's ontvangen jullie 4 weken na de bruiloft op een luxe usb. De houten usb zit ook in een houten doosje met mijn logo erop.


De foto's staan dubbel op deze stick. Een groot formaat waar de meeste kwaliteit in behouden is, geschikt voor onder andere prints. En een klein formaat geschikt voor social media.


Maak altijd een back-up van de digitale foto's. Zo kunnen jullie nog generaties lang genieten van deze prachtige dag.usb trouwfotografie robin thoma

usb trouwfotografie robin thoma

Comments


bottom of page