top of page
bruidspaar tijdens avondshoot met lampjes in pijnacker bruiloft
ABOUT
meer over mijn werk
Mijn Werkwijze

Als momentfotograaf leg ik vooral de momenten van jullie dag vast. Denk aan de grote momenten zoals de blik van partner wanneer jullie elkaar voor het eerst zien, het lachen wanneer het aansnijden van de taart toch niet zo soepel gaat als verwacht of de traan over de wang van een familielid wanneer je door hen naar het altaar gebracht wordt. 

Maar ook de kleine momentjes zijn zo belangrijk! Wanneer jullie even elkaars hand vasthouden tijdens de ceremonie, een opgeluchte zucht wanneer het aantrekken van de jurk toch net binnen de tijd was of gewoon die liefdevolle blikken de gehele dag.

Robin Thoma Fotografie uit Leidschendam tijdens een bruiloft

foto: Paco van Leeuwen

Ringfoto van een bruidspaar gemaakt tijdens een bruiloft in Voorschoten door Robin Thoma fotografie
Bruiloft Ervaring

In 2016 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft, sinds die tijd ben ik op meer dan 100 bruiloften geweest.

 

Voor de foto's is het natuurlijk altijd leuk wanneer jullie proberen uit te vogelen of de corsage van de mannen nou met de bloem naar boven of naar beneden moet, maar als te paniek echt toe slaat weet ik gelukkig inmiddels wel het een en ander over bruiloft etiquette en kunnen jullie voor vragen altijd bij mij terecht.

Voor, tijdens en na de bruiloft!

Wie is Robin?

Hoi! Mijn naam is Robin. 

Ik ben 25 jaar oud, geboren en getogen in Leidschendam en nu ruim 7 jaar samen met mijn verloofde Jelle.

Mijn passie voor fotografie begon al toen ik een jaar of 10 was. Ik spaarde voor mijn eerste (knalroze) camera en besloot dat fotograaf worden mijn droom was.

Tijdens mijn middelbare school volgde ik fotografie cursussen en op het MBO mocht ik mij eindelijk de hele dag bezig houden met mijn vak. Ik volgde de opleiding AV Specialist: Fotografie op het Grafisch Lyceum.

Naast mijn werk houd ik me veel bezig met muziek. Wanneer ik niet bij een concert sta, sta ik wel in een platenzaak of update ik 1 van mij 325 Spotify afspeellijsten. 

Portret van Robin Thoma fotografie in Leidschendam
bottom of page