Concerten

 

Op zoek naar een fotograaf die uw optreden, concert, bonte avond of talentenjacht professioneel vastlegt? Dan zit u bij Robin Thoma Fotografie op het juiste adres. 

Met veel plezier heb ik al meerdere concerten en optredens van Tino Martin vastgelegd, maar ook talentenjachten in het Paard van Troje in Den Haag of de optredens van onder andere Lil Kleine en Jayh Jawson bij Colours Leidschendam. 

 

Ontzettend leuk om te doen en voor u fijn om te hebben om later terug te kijken op uw show of online te delen met fans en publiek.

Bekijk hieronder mijn portfolio!

Feesten

 

Als huisfotograaf van discotheek Colours en de vele feesten die ik heb vastgelegd tijdens bruiloften heeft Robin Thoma Fotografie al heel wat ervaring als partyfotograaf.

Alsof de gasten weer op het feest staan wanneer ze de foto's bekijken is mijn doel. Dit betekend dus wanneer andere gasten die niet aanwezig waren dit ook zo voelen. 

Bekijk hieronder mijn portfolio:

Evenementen

Robin Thoma Fotografie is al vele evenementen als fotograaf aanwezig geweest. Zo ben ik huisfotograaf bij de BCC evenementen, maar word ik ook vaak gevraagd door de lokale ondernemers.

In verband met privacy - die ik uiteraard erg belangrijk vind - kan ik online geen foto's delen van deze evenementen. Heeft u interesse in mij als fotograaf op uw evenement en wilt u graag wat meer zien, stuur mij dan gerust een e-mail.