top of page

Even Wat Anders: Tino Martin

In 'Even Wat Anders' licht ik de takken van fotografie uit die ik niet op mijn website aanbied, maar wel erg leuk vind om te doen. Met deze keer de Theatertour en een mega show in het Olympisch Stadion van Tino Martin.

Eens in de zoveel tijd fotografeer ik weer eens iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Ik vind het super belangrijk dat je alleen fotografeert wat je leuk vindt, maar daar kom je alleen achter als je het probeert. Plus je kan veel nieuwe kennis op doen en deze weer in totaal andere situaties toepassen


Soms komt een nieuwe uitdaging gewoon op je pad, door een aanvraag van een klant of een familielid die je wilt helpen. Het fotograferen van een concert? Dat is meestal niet bepaalt iets wat je zomaar overkomt.Tino Martin Live in concert bij AFAS Circus Theater in Den Haag. Hij staat in de spotlights en het publiek juicht. Door Robin Thoma Fotografie


Dus trok ik de stoute schoenen aan zoals ze dat noemen en stuurde ik gewoon een bericht naar Tino Martin met de vraag of het mogelijk was eens mee te lopen. Ik kreeg een super enthousiaste reactie en mocht zelf kiezen welke data ik wilde komen fotograferen tijdens de Theater Tour in 2018.


Uiteindelijk heb ik 3 shows vastgelegd in Den Haag, Rotterdam en Leiden en vond ik het super leuk! Het was fijn om lekker te schieten wat ik zelf mooi vond, zonder druk. Zo kom je er veel makkelijker achter of het wat voor je is.Tino Martin Live in concert bij de Stadsschouwburg in Leiden. Concertfotografie door Robin Thoma Fotografie. Hij zingt terwijl de lampen blauw zijn.


Als kers op de taart werd ik gevraagd of ik de show in het Olympisch Stadion in 2019 wilde vastleggen en dat was wel andere koek!


Hoe ik in de Theaters alle tijd had voor een creatief shot en mij in principe hoefde te focussen op 1 artiest, was dit een spektakel met elke minuut weer iets nieuws. Daarnaast was ik niet de enige fotograaf en liepen er verschillende camera crews en journalisten rond.


Oh, en die duizenden mensen niet te vergeten.

Ik vind het dapper hoe artiesten dat doen op zo'n podium.Tino Martin Live in concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Concertfotografie door Robin Thoma Fotografie. Het publiek danst en het is erg druk en groots. Confetti vliegt door de lucht en het is mooi weer.

Tino Martin zingt een duet samen met Rene Froger. Ze staan op het podium in het Olympisch stadion van Amsterdam. Robin Thoma fotografie heeft de concertfoto gemaakt


Wat was dit een spannende dag en wat was ik trots op mezelf dat ik dit had gedaan.

Ook heb ik er veel van geleerd.


Kennis die ik heb opgedaan pas ik nog steeds toe, zo fotografeerde ik afgelopen jaar koninklijke onderscheidingen en presentaties in Theaters in de buurt en dat is toch veel makkelijker wanneer je het al eens gedaan hebt.


Ik ben heel erg dankbaar voor de leuke waardevolle ervaring.

En of concertfotografie wat voor mij is? Jazeker! maar ik houd mijn focus meer op de bruiloften, uitvaarten en gezinnen. En wie weet komt er toch ooit wel weer wat op mijn pad.

Comments


bottom of page