top of page

Lovestories: 2 keer trouwen in Hoofddorp!

Bijgewerkt op: 1 jun. 2023


Op 18-04-2018 trouwden M & J in het gemeentehuis van Hoofddorp, om de week daarna nog eens te trouwen in Restaurant l'Hirondelle en deze dag af te sluiten met een knalfeest!

Hotel Op 18-04-2018 stapte ik in de auto richting Hoofddorp waar het bruidspaar samen in een hotel zat. Ze hadden allebei een aparte kamer, maar direct naast elkaar. Super leuk voor mij natuurlijk, want zo kon ik niet alleen de ochtend bij de bruid fotograferen, maar ook die van de bruidegom!

First look

Nadat iedereen zijn mooiste outfit aanhad kon de first look beginnen, hiervoor konden we naar buiten want het was de eerste prachtige dag van het jaar. Het was een super mooi en intiem moment.

Stadhuis Daarna vertrok het bruidspaar in een limo(!) richting het stadhuis van Hoofddorp waar het officiële gedeelte van de ceremonie plaatsvond. De rest zou namelijk de week erna volgen..

Lunch

Omdat het zulk prachtig weer was kon de lunch om de bruiloft te vieren buiten plaats vinden.

Wat een gezellige locatie is Het Tuinhuis in Aalsmeer! We Are Golden zorgde voor de super toffe naambordjes!

Bloesemfestival

Daarna vertrokken we voor de shoot naar het Amsterdamse Bos waar het bloesemfestival plaatsvond. Alle bomen in het bos waren roze gekleurd door de prachtige bloesem!

Uiteindelijk sloten we de dag en de shoot af op de plek waar het bruidspaar elkaar ontmoet had, hoe romantisch!

Ceremonie part 2

Een week later sprak ik weer af met het bruidspaar bij Restaurant l'Hirondelle in Hoofddorp. Zelfs voor mij was het een verassing dat hier ceremonie nummer 2 plaats zou vinden. Ditmaal minder formeel en juist met een prachtig verhaal dankzij Carina Roemers

Partytime

Na deze prachtige ceremonie kon het natuurlijk niet anders dan dat er een knalfeest begon.

De foto's zeggen alles ;)

Comments


bottom of page