top of page
Zoeken

Trouwen bij de Vreemde Vogel


Jill & Jeremy

Als ik het mij goed herinner was het de eerste aanvraag die ik had voor 2019. De bruiloft van Jill en Jeremy op 07-06-2019. En wat was het een mooie dag! De liefde straalde er vanaf, de sfeer was geweldig en ieder detail was goed geregeld op deze dag.

Getting Ready

In de ochtend mocht ik bij de bruid beginnen. Zij kleedde zich om in het vrolijke huis van haar ouders. Het was een gezellige ochtend, want het huis zat aardig vol met bruidsmeisjes, vriendinnen en familie. Gezellig!

Jurassic Park

Daarna vertrokken we met de trouwauto richting De Vreemde Vogel in Vlaardingen.

Waar de gasten al zaten te wachten op de ceremonie die buiten plaatsvond, het was namelijk super mooi weer!

Toen Jeremy zijn bruid stond op te wachten had ze nog een hilarische verassing voor hem in petto. In plaats van Jill was daar haar zus op de witte loper. En niet zomaar, in haar feestelijke jurk, maar in een dinosaurus pak! Hoe vaak maak je zoiets nou mee?

Buiten trouwen

Daarna kwam gelukkig Jill zelf samen met haar vader de witte loper opgelopen en begon de ceremonie met veel mooie en grappige momenten.

Buiten trouwen is geweldig, en al helemaal met prachtig weer, maar het heeft wat risico's. Zo waaide de huwelijksakte bijvoorbeeld weg!

Tijd voor taart

De ceremonie was prachtig en daarna was het natuurlijk tijd voor de receptie met de onder andere een heerlijke sweet table van Sprinkles Bakery en werd de champagne op een wel heel bijzondere manier geopend!

Fotoshoot

Natuurlijk was er ook een moment voor de fotoshoot ingepland. Deze vond gewoon plaats op het terrein van De Vreemde Vogel, er zijn daar namelijk zo veel mooie plekken.

Diner

Het diner was ook anders dan anders, je bent natuurlijk niet voor niets bij De Vreemde Vogel! De gasten (en ook het bruidspaar) mochten zelf hun pizza's en hamburgers maken. Superlekker en gezellig!

Knalfeest

De prachtige dag werd afgesloten met een knalfeest dat waarschijnlijk nog erg lang doorgegaan is.


350 weergaven0 opmerkingen
bottom of page