top of page
RoTho_20180410_GROOT_145.jpg

Jullie bruiloft is de dag waar jullie samen naar uit hebben gekeken, samen hebben gepland en samen de liefde vieren.

Als moment fotograaf leg ik - zoals de naam al doet vermoeden - alle momenten van de dag vast. In plaats van mij alleen te richten op geposeerde foto's, richt ik mij vooral op de echte dingen die er tijdens jullie dag gebeuren.

Hierdoor hebben jullie later niet een boek met foto's, maar een boek vol met herinneringen. Wanneer je naar het album kijkt zijn jullie weer even daar: op jullie dag. 

Natuurlijk is er altijd tijd en ruimte om wat mooie portretfoto's te maken op de door jullie uitgekozen locatie. Ook kan ik samen met jullie meekijken naar mooie locaties in de buurt, wanneer jullie er even niet meer uitkomen.

Houden jullie helemaal niet zo van op de foto staan?  Dan is mijn stijl ideaal voor jullie. Juist omdat ik bijna niks in scene zet, kunnen jullie de dag zonder afleidingen en instructies vieren. Zo vergeten jullie en de gasten dat ik er überhaupt ben en ontstaan voor mij de mooiste momenten.

Na de bruiloft ga ik hard aan de slag met de foto's. De dag na de bruiloft hebben jullie al een preview foto in de mail. Zo hoeven jullie niet de wazige telefoonfoto's te delen met de mensen die zo nieuwsgierig waren naar hoe jullie eruit zagen.

De foto's worden op een USB stick geleverd.

Daarna ga ik beginnen met het album concept.

Lees hier meet over de albums.

 

bts.jpg
RoTho_20211014_WEBS_107.jpg
IMG_1105.JPG
IMG_1103.JPG
usb.gif
RoTho_20211014_WEBS_112.jpg
IMG_1104.JPG
RoTho_20211014_WEBS_108.jpg
IMG_8507.PNG
bottom of page