top of page

Albums

Bij een fotografiepakket zit standaard een luxe 30x30 lay flat album met 20 spreads/40 bladzijdes.

Het mooie aan een lay flat album is dat de naad tussen de bladzijdes vrijwel onzichtbaar wordt. Het is dus ook de bedoeling dat je dit album plat op de tafel bekijkt en bewaard. 

Album Robin Thoma Fotografie

Albums zijn na de bruiloft nog naar alle wensen aan te passen.

Zo hoeven jullie voor de bruiloft - wanneer jullie het al druk genoeg hebben - je niet druk te maken over kleuren, albumcovers en formaten.

Formaten albums Robin Thoma Fotografie

Het ontwerpen van je album kan ontzettend overweldigend zijn. Waar moet je beginnen?

Alle foto's zijn mooi hoe kan ik nou kiezen?

Daarom maak ik altijd het eerste concept voor jullie, zodat het grove werk al is gedaan. Ik zorg dat er een verhaallijn in zit en dat je er makkelijk doorheen kan kijken.

Daarna zijn jullie aan de beurt.

Stoffen Trouwalbum

Via een speciaal programma kunnen jullie al jullie wensen doorgeven.

Mijn favoriete foto's hoeven niet persé ook jullie favoriete foto's te zijn. Via het programma kunnen jullie de foto die gemist wordt naar het album slepen, of er kunnen notities gemaakt worden voor foto's die niet terug hoeven te komen in het volgende concept.

Misschien wil je die ene mooie foto wel in zijn eentje verspreid over 2 bladzijdes of mag er nog wel een hele pagina bij, omdat het diner zo ontzettend leuk was.

Leren trouwalbum met fotocover

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Van mini albums tot xxl formaten. Een fotokaft of een kaft van stof. Knaloranje of liever een wat zachtere kleur. Tijdens het ontwerpproces zal ik al deze opties met jullie bespreken zodat jullie uiteindelijk ngo generaties lang kunnen genieten van de foto's.

Layflat mini album
bottom of page